Forum modelarzy kolejowych w wielkości N Strona Główna Forum modelarzy kolejowych w wielkości N


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Radom 2008 - logistyka
Autor Wiadomość
Zvolack
Administrator

Wiek: 48
Dołączył: 07 Sie 2006
Skąd: Istebna
Wysłany: 2008-03-01, 11:53   

Może tak prościej i krócej kto jedzie?? Ja sie wybiore ale solo to nie ma sensu. Transport .. hmm chyba we wlasnym zakresie , ja napewno nic do siebie nie dopakuje. Moj duzy luk i tunel odpada bo wlasnie w nich grzebie .
_________________
Zvolack
www.zwolakowka.pl
 
     
173
173


Wiek: 61
Dołączył: 15 Kwi 2007
Skąd: Izabelin Dziekanówek
Wysłany: 2008-03-03, 13:56   

Misiek napisał/a:

... zostaje jeszcze kwestia transportu...

173 napisał/a:
notojasiępiszęnatransport

miało oznaczać, że zrobię kurs do Radomia zawożąc skrzynki
 
     
173
173


Wiek: 61
Dołączył: 15 Kwi 2007
Skąd: Izabelin Dziekanówek
Wysłany: 2008-03-05, 11:02   

Misiek napisał/a:

... zostaje jeszcze kwestia transportu...

powtórka z rozrywki: mogę dostarczyć skrzynki do Radomia w dzień roboczy przed południem, załadunek może być po południu dzień wcześniej. 17,18.03 chciałbym ustalić jakiś termin.
Bez zaplanowania wcześniej nie da rady wyjechać z dnia na dzień. So lub Ni - może okazać się, że w te dni nie będę mógł pojechać, ani w So, ani w Ni.
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-03-09, 23:47   

ja mam lekko przesrane: koniec miesiąca w robocie, muszę załatwić kilka spraw papierkowych (których nie zostawię innym do spierdolenia)
na pewno biorę "dzień przed" na dojazd i rozkładanie, potem i tak mam urlop "długoweekendomajowy"
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-03-13, 21:41   

...za to najbliższy koniec miesiąca mam przymusowy urlop (zaległy za 2007)
kilka dni siedzenia w domu może mnie lekko wkur..ać, więc mogę:
- wykończyć elektrykę w Misiach
- wyprostować Władkowe rozgałęzienie
- spróbować wespół-zespół przerzucić część bałaganu np. do CMM, ino by się przydała wspólpraca (np. Piotrek, jeśli ma czas wolny przed ślubem pociechy)

bla...bla... potrzebne by więc były klucze do Skierek, bądź do KP6
 
     
hugwa
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-13, 22:17   

Misiek napisał/a:
- wykończyć elektrykę w Misiach

koniecznie!
Misiek napisał/a:
- wyprostować Władkowe rozgałęzienie

też by się zdało... próbuję upchnąć je w Idalinie...
Misiek napisał/a:
przerzucić część bałaganu np. do CMM

No, to by głupie nie było... Tyle że większość gratów jedzie do Radomia.
Ale za to moglibyście Swarzewo przywieźć ;-)
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-03-13, 22:34   

hugwa napisał/a:
No, to by głupie nie było... Tyle że większość gratów jedzie do Radomia.
można by ewentualnie zdeponować od razu u gemola, o ile ma miejsce ;-)
hugwa napisał/a:
Ale za to moglibyście Swarzewo przywieźć
 
     
gemol

Dołączył: 31 Sie 2007
Skąd: Radom
Wysłany: 2008-03-14, 10:13   

Misiek napisał/a:
można by ewentualnie zdeponować od razu u gemola, o ile ma miejsce ;-)

Miejsca ci u nas dostatek - co chcecie zdeponować?
_________________
Pozdrawiam
Grzegorz Molenda
 
     
hugwa
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-14, 10:17   

gemol napisał/a:
co chcecie zdeponować?

Skrzynki.
A właśnie! ustawiamy się na 130 czy na kobylkach idalińskich?
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-03-14, 12:36   

...czy na kobyłkach Castoramowych?

gemol napisał/a:
Miejsca ci u nas dostatek
git!
 
     
Zvolack
Administrator

Wiek: 48
Dołączył: 07 Sie 2006
Skąd: Istebna
Wysłany: 2008-03-14, 14:33   

w sumie wsio jedno tyle ze moje nogi juz tylko 130 cm . A co z połączeniami?? ja juz mam tylko bananki :mrgreen: .. wszędzie . Najwyżej ustawiajcie to co moje jednym ciurkiem a na ostanim module cos pokombinujemy.
_________________
Zvolack
www.zwolakowka.pl
 
     
hugwa
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-14, 14:40   

eee...nie. Sprobujmy wreszcie się spiąć i te bananki założyć. Jest okazja.
Czy kolory gniazd masz wg fremo?
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-03-14, 15:40   

ja mam jeszcze gniazda głośnikowe plus pewną liczbe bananków męsko-żeńskich luzem
plus w planach przerobienei staroużytecznych kabli 1,5mm^2

poza tym i tak wszystkioe moje moduły, oprócz Tuchowa, są na KP6
 
     
Zvolack
Administrator

Wiek: 48
Dołączył: 07 Sie 2006
Skąd: Istebna
Wysłany: 2008-03-14, 22:32   

hugwa napisał/a:
Czy kolory gniazd masz wg fremo?

czarno czerwone
_________________
Zvolack
www.zwolakowka.pl
 
     
hugwa
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-15, 06:35   

zvolack napisał/a:
hugwa napisał/a:
Czy kolory gniazd masz wg fremo?

czarno czerwone

yyy....chodziło mi raczej o to który masz po której stronie - czy tak jak na ichnim obrazku?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group