Forum modelarzy kolejowych w wielkości N Strona Główna Forum modelarzy kolejowych w wielkości N


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Poznań '08 - tabor
Autor Wiadomość
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-10-15, 09:55   

znaczy - wszystkie są puszpulami ;-) wychodzi mi łącznie 4 puszpule*:
- mamy pośpiecha - Interregio z knajpą na pokładzie ;-)
- dwa osobowe-wahadła (sterowniczy+wagon).
- trzy czerwońce jako osobówkę Tc1-Tc2

* aż sprawdzę bo wydaje mi się, że sterownicze "sibelringi" to dwa pożyczalem - chyba ten drugi to 8143
;-)
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-10-15, 11:26   

stryjenka dorzuca ludmile z 2 habisami ;->
 
     
kiersNo
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-15, 11:28   

ja standardowo DEC i Gaziarki i 2 szt Res no i jakieś kontenery, osobowe, Class 66 , i spalinowe maleństwo.
 
     
wiygN
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-15, 11:37   

Misiek napisał/a:
2 habisami
Kart zapomniałeś... wypisz jakieś tymczasowe :-)
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-10-15, 15:07   

e tam, będą jako tranzyt jeździć ;-) spoko!

chyba, że mam jeszcze w domu Twój arkusz, to jutro przy okazji laminacji kartek do FREDów druknę

bajdełej - Ludmiła ma jedynie słuszNy numer?
 
     
wiygN
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-15, 16:06   

Misiek napisał/a:
Ludmiła ma jedynie słuszNy numer?
Chyba nie... jeździła z takim w Hanau ale potem coś przeprogramowałem.
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-10-15, 18:26   

przeprogramuję ;-)

z innej bajki - jednak mam jeden skład pushpulla osobowego - silberinga
ale wlasnie dostalem szczynobus VT98, zobacze czy zahula z Lenzem

zmykam oliwić maźnice w modelach... szykować ostatnie wagenkarteczki i pakować tabor...
 
     
twardy


Wiek: 51
Dołączył: 23 Sie 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-10-16, 01:15   

Misiek napisał/a:
wlasnie dostalem szczynobus VT98
chcesz sztywny sprzęg?
_________________
http://norma.fremo.pl
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2008-10-16, 07:46   

nie, jest bez doczepy

poza tym wymaga niezłej konserwacji "wewnętrznej"
więc póki co poleży
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group