Forum modelarzy kolejowych w wielkości N Strona Główna Forum modelarzy kolejowych w wielkości N


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Husarz
Autor Wiadomość
kacper111

Wiek: 23
Dołączył: 19 Kwi 2011
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-30, 16:31   Husarz

Jest jeszcze tutaj http://www.mojswiatmodeli...31203-9235.html
 
     
kacper111

Wiek: 23
Dołączył: 19 Kwi 2011
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-30, 16:37   

jeszcze zdjęcie
 
     
kacper111

Wiek: 23
Dołączył: 19 Kwi 2011
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-30, 16:38   

jaki do niego dekoder kupić ?
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2011-06-30, 21:48   

Pasujący do gniazda NEM 8-)
pewnie któryś ZIMO będzie najlepszy
 
     
kacper111

Wiek: 23
Dołączył: 19 Kwi 2011
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-30, 22:34   

a, jak do ciebie wpadnę po moduł to jest szansa żebyś zerknął ?
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2011-07-01, 08:26   

Ale co zerknąć?
Jesli jest gniazdo NEM (potwierdzić mogą inni posiadacze tego modelu) to pozostaje tylko kwestia wyboru dekodera, i dlaczego będzie to ZIMO ;-)
 
     
kacper111

Wiek: 23
Dołączył: 19 Kwi 2011
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-01, 10:31   

Chodzi o to, że nigdy nie rozkładałem lokomotywy i nie chcę jej porysować :-)
A z zimo to jaki ?
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2011-07-01, 11:11   

MX620 lub MX621, ważne, żeby z wtyczką.
Właściciele innych Husarzy podpowiedzą ;-)
 
     
twardy


Wiek: 50
Dołączył: 23 Sie 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-01, 19:36   

No Misiek nie bądź taki , pomóż koledze :->
_________________
http://norma.fremo.pl
 
     
Misiek


Dołączył: 24 Mar 2006
Skąd: ze wsi
Wysłany: 2011-07-01, 19:51   

No ale w czym?
Nie mam i nie zamierzam mieć tego modelu, więc nie wiem, jak się go demoluje
 
     
twardy


Wiek: 50
Dołączył: 23 Sie 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-02, 01:42   

Kacper - tydzień cierpliwości a wszystko Ci powiem. ;-)
_________________
http://norma.fremo.pl
 
     
Salamanca


Wiek: 41
Dołączył: 18 Paź 2008
Skąd: Czyste
Wysłany: 2011-07-05, 09:20   

Jak się dokopię do paczki z modelem to spojrzę i chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Tyle, że nastąpi to najpewniej w przyszłym tygodniu...
 
     
kacper111

Wiek: 23
Dołączył: 19 Kwi 2011
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-05, 11:10   

Ok :-)
 
     
Marucha


Wiek: 71
Dołączył: 08 Lip 2008
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-05, 15:39   

Pasuje do niego dekodel esu z dzwiękiem, kosztuje ok 120 E, podobno jest bardzo dobry.
_________________
1947-2016†
 
     
twardy


Wiek: 50
Dołączył: 23 Sie 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-05, 16:55   

Tylko brzmi po nie naszemu .
Na PKP te lokomotywy mają nieco inny dźwięk z powodu jakiejś innej dystrybucji prądu czy coś.
Ale to drobiazg ;-)
_________________
http://norma.fremo.pl
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group